top of page

Biberonul Sfânt

Botezul e un moment special pentru întreaga familie: o viață nouă cere ocrotire și binecuvântare. E un eveniment cu o puternică încărcătură emoțională pentru toți cei care iau parte la el. Părinții sunt copleșiți de emoții și grijă pentru ca totul să meargă strună, nașii vor să fie siguri că respectă toate rânduielile iar copilul, scos din rutina sa zilnică, ar vrea să știe de ce e toată agitația în jurul lui.


Familia reunita pentru botez - Biserica Înălțarea Domnului - Podu Olt -

Oare era apa prea calda sau prea rece...? :)

Invariabil, toți bebelușii plâng la un moment dat. Așa s-a întâmplat și la botezul Anei-Maria, pe care am fotografiat-o de curând. Ce ne-a uimit însă a fost momentul în care, după botezul propriu-zis, la citirea Sfintei Evanghelii, preotul a luat copilul într-o mână și biberonul în cealaltă și nu s-a sfiit să o hrănească pe micuța încreștinată în timp ce-i citea din cele sfinte. A fost un moment plin de candoare și bunătate, de grijă pentru suflet dar și pentru trup.

Ne-am bucurat să fim acolo, parte din acel moment perfect pe care Ana-Maria va putea să-l descopere peste ani, în fotografiile sale.


Yammy!

558 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Noi la TV

Yorumlar


  • Studio foto bebelusi Brasov
  • Studio foto de familie Brasov
  • Studio foto de familie Brasov
bottom of page